Fokus på strategiske opkøb

Takket være strategiske opkøb er Karo Pharma på kort tid gået fra at være en lille og nichepræget forskningsvirksomhed til at være en af de førende specialiserede lægemiddelvirksomheder i Norden, herunder Danmark.

Siden Karo Pharma blev grundlagt i 1987 er vi vokset med den ambition at vi ønsker at bidrage til bedre sundhed og livskvalitet.

I dag er Karo Pharma en lægemiddelvirksomhed med primær fokus på receptpligtige lægemidler (Rx) samt OTC-produkter og frihandels mærkevare, der kan fås i håndkøb på apoteket. Vores produkter er tilgængelige i mere end 30 lande i verden, hvor de er med til at give patienter bedre adgang til effektive behandlingsmuligheder. Eftersom befolkningen i Norden og resten af verden bliver stadigt ældre, vil der være behov for vores lægemidler og hjælpemidler langt ud i fremtiden.

Hos Karo Pharma vokser vi gennem strategiske opkøb samt organisk vækst. Derfor fokuserer vi frem for alt på opkøb og effektiv integrering af etablerede varemærker. Vi indgå også partnerskaber om nye innovative produkter med lav udviklingsrisiko og kort vej til markedet.

De seneste års fremgang havde ikke været mulig uden vores kompetente og engagerede medarbejdere. Karo Pharma har cirka 100 ansatte, hvoraf 40 personer arbejder på vores hovedkontor i Stockholm. Resten er fordelt på vores filialer i Oslo, København og Turku og vores logistik- og produktionsvirksomhed i Lenhovda (Sverige).

Vision

Karo Pharma skal være en fremgangsrig international specialiseret lægemiddelvirksomhed, som bidrager til bedre sundhed og livskvalitet. Dette opnår vi ved at skabe værdi og vækst i samarbejde med vores kunder, partnere og øvrige interessenter.

Karriere hos os

Læs mere

Organisation

Læs mere