Karriere hos Karo Pharma

Karo Pharma har været på en unik rejse, hvor vi har øget vores rentabilitet, udvidet i Europa og gennemført syv opkøb på tre år. Det betyder også, at det lige nu er en spændende og foranderlig tid at arbejde hos os. Vores engagerede og motiverede medarbejdere er en af de primære årsager til vores fremgang, og vi satser på at tiltrække kompetente og engagerede medarbejdere, som kan bidrage til vores vækst rejse. Det gør vi ved at tilbyde en attraktiv og dynamisk arbejdsplads med unikke muligheder for at udvikle sig professionelt og vokse sammen med virksomheden.

Vi er fast besluttet på at bevare vores kreative iværksætterkultur og korte beslutningsvej. Det indebærer, at vores medarbejdere har stor frihed til at strukturere deres opgaver og afprøve innovative løsninger. Vi betragter os selv som en ideel arbejdsplads for fleksible og ambitiøse medarbejdere, som ikke er bange for tage fat og eksekvere.

Karo Pharma har hovedkontor i Stockholm og filialer i Oslo, København og Turku. Hos os kan du blandt andet arbejde inden for marketing, salg, logistik og regulatory. Vores behov for dygtige og fleksible problemknusere vil stige i takt med, at vi etablerer os udenfor Norden og øger vores vækst i resten af verden. Du er derfor velkommen til at holde øje med stillinger som bliver slået op løbende.